Mitől más a Hemel kozmetikum?

Sokan kérdezik, mitől más, mennyiben különbözik a Hemel termékcsalád más kozmetikumoktól. A lényeges különbséget a felismerés és a cég üzletpolitikája adja.
Elkötelezettség a természet ereje és hitvallás a segítő szándék mellett. A Hemel formula a legfiatalabbtól a legidősebb emberig mindenki számára sejtszinten gondoskodik a bőr természetes táplálásáról és ápolásáról. A méz eleve baktériumölő hatású. A jótékony hatás növeléséről a gyógynövények illóolajai gondoskodnak.

A gyógynövények alapos tanulmányozása által bebizonyosodott, hogy erős gyógyhatású, biológiailag aktív molekulákat tartalmaznak. Mivel, hogy ezek mennyiségi jelenléte a növényben (a felesleges anyagokhoz viszonyítva) kisebb, elkezdődött – többlépcsős gyártási folyamat útján – a kivonatok előállítása. Minden előállított mono – kivonat (biológiailag aktív molekula) hordozója a növény gyógyhatásának. Bakteriológiai szempontból csíramentes (steril), gyakorlatilag szinte korlátlan idejű aktív biológiai hatással. Az így elszigetelt kivonatok hatóereje csaknem 600% - kal nagyobb, mint az ugyanabból a növényből készített tea és tinktúra.


Az illatos gyógynövények lepárolható, aromás ILLÓOLAJAKAT tartalmaznak, amelyek a különösen értékes növényi kivonatok csoportjába tartoznak. Kinyerésük a gyógynövény vízgőzzel végzett desztillációjával történik.
Amellett, hogy tartalmaznak biológiailag aktív molekulákat, az illóolajak, a csak rájuk jellemző tulajdonságaik folytán, igen nagy mértékben javára vannak a szöveteknek, amelyekhez eljutnak:
- erősítik a védekező mechanizmust (magas biofrekvenciával),
- nagymennyiségű oxigént juttatnak a szövetrétegekbe (oxigenizáció),
- szövetképzésre serkentik a szervezetet (10% - tól 100% - ig tartalmaznak életműködéssel kapcsolatos – biogén – serkentőket),
- erősen fertőzést gátló hatásúak (amennyiben tartalmaznak fenolokat), baktériumellenes, vírusellenes és gombaölő hatásuk is igen kifejezett.
Az illóolajak molekulái parányiak, így behatolásuk a szervezetbe (penetráció), és felszívódó képességük igen erőteljes.

A LEGLÉNYEGESEBB SZEMPONT, AMIT SZERETNÉNK MINDENKI FIGYELMÉBE AJÁNLANI

BIOFREKVENCIA, életerő. A tudósok lemérték, hogy a természetben legmagasabb biofrekvenciája az illóolajaknak van. Ilyen anyagoknak a szervezetbe juttatásával emelkedik a belső bioelektromosság, (az izomzat és az idegek közötti mozgató – hajtóerő) erősödik a szervezet életereje. Minden életerővel teli test kisugárzása aurát képez maga körül, ami védőburokként szolgál a számára. (Az emberi aura értékeit és az egészségre kifejtett hatását Washingtonban fedezték fel, 1922 – ben).

Ha az aura energiaszintje 68 – 72 Hz (Hertz), a szervezet egészséges, az 50 Hz körüli betegségre utal, a 45 Hz és ettől alacsonyabb értékek a szervezetben kialakult rosszindulatú elváltozások jele. Legjobb minőségű élelem elfogyasztásával a szervezetbe 15 Hz, növényi kivonatok útján 20 – 22 Hz, illóolajakkal pedig 52 – 320 Hz vihető be az emberi szervezetbe (a rózsa illóolajáé a legmagasabb).

Hemel kozmetikai készítményekkel végzett bőrápolás során, a bennük lévő illóolajak révén, emeljük szervezetünk aurájának erejét, ezáltal az ellenálló képességünket is, ez védelmet nyújt a megbetegedések ellen.

Az illóolajak fizikai tulajdonságának, a párolgási képességének köszönhetően, egy egészen új tudományág fejlődött ki, az AROMATERÁPIA, azaz az esszenciális illóolajakkal való gyógyítás, ami a régi (4000 éves) természetes gyógymód új ágazataként honosodott meg. A lepárlással előállított illatanyag – sűrítmények a testet és a lelket egyaránt erősítik. Az illóolajakat, a külsőleg végzett alkalmazást követően, a bőr beissza, eljutnak a vérbe, ahonnan szelektíven felszívódnak a különböző szervekbe (a kakukkfű a belekbe, a rozmaring az epehólyagba…). Ezért az illóolajakat célszerű a bőrápoló és masszázsolajakkal együtt, elkeverve használni.

Az illóolajak az emberi szervezetbe a légzőszerveken keresztül is bejuttathatók – belégzéssel (néhány cseppnyi olaj forró vízbe, inhalátorba, zsebkendőbe…). Ilyen alkalmazásra legalkalmasabb az eukaliptusz és a menta olaja.
Az illóolajak, mint az aromatikus növények kivonatai (esszenciái) szinte csodatévő hatásúak az általános fizikai és lelki egészségre, visszaadják az ember boldogságát, jó hangulatát, feloldják a mindennapi lelki terheket, így megőrizhető a józan reagálási képesség stresszhelyzetekben is.
A növényi olajak fontosságát, jelentőségét ékesen bizonyítja az a tény, hogy már 5000 éve alkalmazást nyernek a kozmetikában.

Nincsenek megjegyzések: